Online training “Krachtig door de overgang”

In deze online training leer je wat de overgang precies is en wat dit betekent voor je lichaam en mind. Maar ook wat dit spiritueel betekent, want het is niet alleen een fysieke veranderingsfase. Ook op spiritueel vlak opent het nieuwe deuren. Het is letterlijk en figuurlijk een transitie.

In dit filmpje zie je een korte impressie van de onderwerpen die aan bod komen.

De online training bestaat uit 4 modules:

1. Introductie – wat is de overgang
2. overgang en het lichaam
3. Overgang en de mind
4. Overgang en spiritualiteit

De introductiemodule bevat uitgebreide theorie over de overgang. De overige modules bevatten naast theorie ook oefeningen en opdrachten die je thuis kunt doen.

Wat leer je in de training?

* Hoe werkt de vrouwelijke cyclus?
* Wat gebeurt er tijdens de overgang?
* De invloed van voeding tijdens de overgang.
* Voedselintoleranties en detox.
* De werking van de hersenen tijdens de overgang.
* De invloed van stress op het lichaam.
* Het belang van rust.
* Meditaties voor zelfbewustzijn.
* Yoga nidra voor een goede nachtrust.
* Ademtechnieken voor ontspanning.
* Leven vanuit spiritualiteit.
* Opdrachten voor bewustwording 

“Krachtig door de overgang” is te bestellen in de volgende pakketten:

  • Kennismaking: In deze gratis informatieve module kun je vrijblijvend rondkijken in een aantal onderwerpen uit mijn online trainingsprogramma ( je dient wel een account aan te maken om de module te bekijken, maar je zit nergens aan vast).
  • Online training: In deze online training ga je veel leren over de overgang.
    Met de kennis die je opdoet in deze 4 online modules hoop ik dat je met meer begrip en mildheid naar deze fase van je leven kunt kijken. Dat je naast de lasten ook de lusten gaat ervaren. 
  • Online training en hormoonyoga: Naast de 4 online modules ontvang je de Hormoonyoga serie van Dina Rodriguez. Dit is een serie yogaoefeningen die invloed heeft op de hormoonklieren die bij de cyclus een rol spelen: hypofyse, schildklier, eierstokken en de bijnieren. Het is een dynamische serie die 50 minuten duurt.
  • Online training en coaching: Naast de 4 online modules ontvang je ook een coaching sessie. Je plant deze zelf in met mij op een moment dat jij daar aan toe bent. Dat kan zijn aan de start van dit programma, ergens in het midden of misschien aan het einde. Tijdens de coaching sessie kijken we naar dat waar je tegenaan loopt. Misschien wil je het stuk leefstijl (voeding, beweging, ontspanning) rondom de overgang nader onderzoeken. Of heb je de behoefte om de diepte in te gaan. Alles is mogelijk. 
  • Online training, hormoonyoga en coaching: dit pakket omvat zowel de 4 modules, de hormoonyoga en een coaching sessie. 

Klik op onderstaande link voor informatie, prijzen én voor de gratis kennismakingsmodule :”Krachtig door de overgang – Kennismaking”!

overgang online training
Informatie, prijzen én gratis module Kennismaking

Ik wens je veel inzicht, wijsheid én plezier toe met deze e-learning!

Erica de Leeuw