Massage

De helende kracht van aanraking.

Aanraking is helend, zowel voor je lichaam als voor je mind. Hoe fijn is het om even niets te moeten! Om alleen maar te zijn en te ontvangen. Alleen dat werkt al mee aan het herstellend vermogen van het lichaam. Massage brengt rust en ontspant op alle fronten. Daarnaast zorgt massage ervoor dat alles wat vastzit weer gaat stromen, fysiek en energetisch. Spierspanning verdwijnt. Afvalstoffen worden afgevoerd. Energie komt in beweging.

Een massage is een cadeautje voor jezelf!

In een ontspanningsmassage werk ik intuïtief. Dat wil zeggen dat ik mij afstem op jouw energie, zodat jij kunt ontvangen wat je nodig hebt. Soms is de massage zacht en verstillend. Soms is het stevig en intens.

Bij pijnklachten in het lichaam, denk aan bijvoorbeeld rug-/nek-/schouderklachten of bekkenklachten, werk ik met triggerpointmassage. Dit is een effectieve massagetechniek om pijn te verminderen.

Geef eens een massage cadeau: in een wereld vol met spullen is een uurtje aandacht en ontspanning een weldadig én duurzaam cadeau!

massage malden

In de massage combineer ik technieken uit de volgende stromingen:

Ontspanningsmassage
Triggerpointmassage
Ayurvedische massage
Deep tissue massage
Voetreflexmassage

Geef jezelf de aandacht die je verdient!

Meedoen Regeling

Heb je een minimum inkomen? Wellicht kom je in aanmerking voor vergoeding via de gemeente. Check op https://www.heumenstegoed.nl/ of dit op jou van toepassing is. Zo kun je gratis inzichten opdoen tijdens een coaching sessie! Ook Nijmegen heeft een dergelijke regeling: https://welcometonijmegen.nl/nl/geld/regelingen-in-nijmegen/