Mijn pad

“Wat grappig, iemand heeft een boek over mij geschreven”. 

Jaren geleden viel mijn oog op een boek. De schrijfster, Elaine Aron, zei me niets. En ook de titel “Hoog Sensitieve Personen” zei me niets. De ondertitel daarentegen raakte me diep: “Hoe blijf je overeind als de wereld je overweldigt”. Toen ik begon te lezen was er een en al herkenning. Alsof het boek over mij ging.

Door het besef van hoogsensitiviteit vielen er duizend puzzelstukjes op hun plek en kon ik mijn sensitiviteit duiden. Ik leerde te leven vanuit mijn innerlijke kracht. Door in verbinding te blijven met mezelf ontstond er meer balans en innerlijke rust in mijn leven.
Hoogsensitiviteit was een zegen geworden, in plaats van een last.

Als twintiger ging ik het pad van yoga op. Instinctief voelde ik dat ik de kracht in mijzelf moest vinden, in mijn eigen mind en lichaam. De yogabeoefening haalt mij vanuit de chaos van de wereld naar de veiligheid binnen in mij. Naar wie ik ben. Daar is rust. Daar is vertrouwen en een “oké zijn” met alles wat er is.

Naast yoga heb ik 10 jaar lang ervaring opgedaan in de Zorg in het begeleiden van mensen op fysiek, mentaal en sociaal-emotioneel vlak.

Als massage-therapeut heb ik 14 jaar lang cliënten begeleid in lichaamsbewustwording.

Erica de Leeuw coach yoga meditatie

Het is een eer om jou te mogen begeleiden op het pad van zelf-ontwikkeling. Om het leven te omarmen met alles wat er is!

“Everything will be okay as soon as you are okay with everything”

Michael S. Singer