In een wereld vol met spullen…

… is ware vriendschap het enige dat telt.

Ik mag me gelukkig prijzen met de vrienden die ik in de loop van mijn leven om me heen verzameld heb. Allemaal fijne mensen waar ik heel veel van hou.

Een daarvan is Laura. Sinds we elkaar 15 jaar geleden hebben leren kennen is zij mijn soulsister. We lopen hetzelfde pad van bewustwording. Op onze eigen manier, maar met veel raakvlakken. We spiegelen, reflecteren, filosoferen. We maken grapjes met een kern van waarheid en een knipoog, omdat we ook kritisch durven zijn naar elkaar. Wekelijks gaan er spraakberichtjes via de app heen en weer, zodat we op de hoogte blijven van elkaars proces. Al zien we elkaar soms weken niet, op energetisch nivo weten we altijd waar we ongeveer uithangen. Er is een lijntje dat verder gaat dan fysiek en mentaal contact.

Alles mag wegvallen in het leven, maar ware vriendschap is essentieel voor een diep gevoel van verbinding en levensgeluk.

Dank je wel, Laura, dat jij in mijn leven bent 💜