Voorjaarsschoonmaak

Hoewel we vorige week nog in een winters tafereel wakker werden is het in de natuur toch écht lente. De rust van de winter maakt plaats voor de nieuwe energie van de lente. In mijn tuin zie ik de eerste groene sprietjes voorzichtig boven de bruine aarde uitsteken. Langzaam ontstaat er weer nieuw leven.

In ons hoofd ontstaan nieuwe ideeën. Er is behoefte om op te gaan ruimen. Dat wat ons niet meer dient mag weg. Dit uit zich vaak in de bekende voorjaarschoonmaak. Oude meuk weg, nieuwe meuk erin (want ja, we blijven toch een beetje jagers/verzamelaars).

Ook het lijf vraagt om een schoonmaak. Oude, gestagneerde energie mag afgevoerd worden. Misschien krijg je behoefte aan een detox d.m.v. vasten of een andere kuur. Ook een massage is een ideale manier om je te ontdoen van afvalstoffen. Het lichaam wordt aangezet om te gaan reinigen. Dat kun je voelen in de vorm van vermoeidheid, spierpijn of hoofdpijn. Dat is een teken dat jouw lijf bezig is om los te laten. Het lichaam heeft 24 tot 48 uur nodig hiervoor. En wanneer het oude is afgevoerd ontstaat er ruimte voor nieuwe energie in de vorm van vitaliteit, creativiteit en een algeheel gevoel van welzijn.

Laat mijn massage jou helpen om ruimte te maken in het lichaam voor nieuwe energie, zodat je fris de lente instapt!

Als je gebruik kunt maken van de Meedoen Regeling dan is de massage voor jou ook nog eens GRATIS!!!